Artis entree met korting


artis entree met korting

28 euro krijg je een treinkaartje, inclusief toegang tot Artis. Ben je lid van de anwb? Artis is de allereerste dierentuin van Nederland en onderscheidt zich van andere dierentuinen doordat het zich midden in het centrum van Amsterdam bevindt.

Artis kortingscode: 3,50 korting in januari 2019
Artis in Amsterdam, korting, dierentuin Kaartjes
Artis kortingscode - extra korting in januari 2019

artis entree met korting

Bol com korting december 2019, Roompot korting ing, Ns kaartje kopen met korting,

Dat is echter niet alles ook vind je in deze dierentuin wehkamp 10 korting tal van verschillende boomsoorten en prachtige tuinen vol bloemen en planten. En als dat alles nog niet genoeg is, kan je nu ook een microscopisch kleine wereld bezoeken in Micropia. Het artis-complex is gebouwd in 1838 en bevat 27 historische gebouwen, al is het geschiedkundige belang van het complex niet besteed aan de meeste bewoners. Het ene moment loop je op de savanne tussen de zebras en leeuwen, het volgende moment word je omringd door haaien en de mooiste vissen. Het eenvoudigst is om eerst de trein te nemen naar Amsterdam Centraal. . Vanaf 1, beekse Bergen, vanaf 1, bekijk meer locaties. Ga er eens op uit en bezoek een van de oudste dierentuinen van Nederland. In Artis vind je maar liefst 750 verschillende diersoorten.

Hierdoor krijgen hun studenten korting en hebben studenten van andere instellingen geen recht op deze korting.
Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen.
Artis, amsterdam Studentenkorting Neem je studentenkaart mee.
Als student van de ipabo, UvA, VU, HvA, ROC Amsterdam en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten bespaar je op je toegangskaart.


Sitemap