Ov kaart korting meereizen


ov kaart korting meereizen

laat gekoppeld, dus ik moet deze week mijn reiskosten zelf betalen. Ik heb een los kaartje proberen te kopen met 40 korting, maar je kan die nergens in de kaartautomaat met 40 korting kopen. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat.

Ov kaart korting meereizen
ov kaart korting meereizen

Nu vraag ik me af of ik de 40 meereis korting via mijn broers studenten OV kan gebruiken! Persoonlijke kaart aanvragen, of koop een anonieme of wegwerpkaart bij je in de buurt. Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden. Groetjes, Rosa icon, beste antwoord door Tochjo 31 augustus 2014, 21:48, nee, dat mag niet. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen.ov kaart korting meereizen

Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse.


Sitemap