Korting maritiem museum


korting maritiem museum

- Addenboers57 'Erg leuk museum. Andere topstukken zijn de penschilderijen van Willem van de Velde de Oude, een zeekaart van Joan Blaeu en een verzameling VOC-kaarten. Leuvehaven 1 3011 EA Rotterdam. Combiticket Splashtours, lees meer. Combiticket Miniworld Rotterdam, lees meer. Combiticket SS Rotterdam, lees meer. Entreeprijzen, volwassenen : 14,00 4 t/m 15 jaar : 10,00, museumkaart : Gratis, tot 4 jaar : Gratis, adres. Dat is het geval als je in het bezit bent van een Museumkaart, Rotterdampas, icom, Bank Giro Loterij VIP kaart of als je lid bent van de vereniging Rembrandt. Leuk én leerzaam museumuitje voor het hele gezin.

Deel deze veiling met je vrienden. De tentoonstellingen richten zich op drie generaties, namelijk de kinderen van 4 tot en met 12 jaar van nu, hun ouders en hun grootouders.

Rosada outlet kortingsbon, Ziezo volkel korting,

Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen. Als hoogste bieder ben je verplicht de veiling af te nemen voor het geboden bedrag. Download alvast onze gratis Maritiem Museum App met een audiotour door het museum en haven. Deze man heeft de Nieuwe Waterweg ontworpen. Penschilderij Willem van de Velde, dit penschilderij is een schilderij van erg hoge kwaliteit. Deze professor zorgt niet alleen voor een leuke dag maar leert de kinderen ook op spelenderwijs alles wat ze kunnen leren over Maritiem Nederland.


Sitemap