Review sauna zutphen


review sauna zutphen

de sfeervolle doucheruimte binnenstap. Duits (4 engels (1 uitstekend25, heel goed21, gemiddeld6. Zijn het de instrumenten die worden gebruikt om zon plek te bekrachtigen? NLG de Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats. In de ochtend arriveer ik bij Ryokan, gelegen temidden van de Bronsbergenmeren nabij de uiterwaarden van de IJssel. Het is een kleinschalig saunacomplex wat wel fijn. Ook buiten ziet het er nu al mooi uit laat staan als straks alles bloeit. Wat me opvalt is de akoestiek welke in vergelijking met sommige andere saunas een erg zachte rustige klank heeft. Het personeel is vriendelijk en eigenlijk voor de grootte zijn er toch voldoende sauna's. Ze smaakten wel voortreffelijk, dat dan weer wel. Het saunaplein oogt op het eerste gezicht wat sobertjes, maar blijkt toch erg compleet te zijn met haar 2 whirlpools, stoombad, voetenbad, 70C sauna, houtgestookte kelo sauna (met heerlijke houtgeur) infraroodsauna en rustruimte.review sauna zutphen

Je bent m r dan welkom om te genieten, relaxen en ontspannen. Restaurant, sauna, bronsbergen, Zutphen woensdag.

Wellness Center NLG de Bronsbergen in Zutphenreview sauna zutphen

Sauna thermen nijmegen review
Kortingsactie sauna drome
Kortingsbon movavi video editor personal - 15 review

Valentijn tip: Sauna dag-entree chocolade rasul 39,50 49,50, winters Relax arrangement 126,00 95,00, winters Relax de Luxe arrangement, wellness Center de Bronsbergen is een sauna faciliteit gelegen in de bijzonder mooie omgeving van Zutphen, omringd door het Bronsbergenmeer. Er is een ruimte genoeg om even te relaxen binnen als het buiten minder mooi weer. Het was er behoorlijk druk. Sushi, en kortingscode hema november 2019 dan is het tijd voor. Datum van activiteit: januari 2019 1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Binnenkomst, opgieting, massages, eten, bediening alles was perfect. Wil jij jouw dag net iets extras geven? Echt een er Datum van activiteit: november 2018 Beoordeeld op 8 november 2018 via mobiele applicatie Dagje in de relaxstand dachten we! Tussen de opgietingen door lopen we rondjes om de 80C sauna en snoepen we van fruit en lekkere mangojuices. Het scheelde niet veel hoor, maar het voelt toch wat ongemakkelijk.

Ambiance, ik word hartelijk ontvangen door de dame achter de balie en het valt me op dat iedereen er piekfijn en verzorgd uitziet. Parel, ik heb een mooie dag uitgekozen dus mijn aandacht wordt vrij snel getrokken naar de parel van Ryokan; de Japanse tuin. Om tussen door even te rusten kun je gebruik maken van de verschillende relax- en lounge ruimtes.


Sitemap