40 korting na afstuderen


40 korting na afstuderen

op "invoeren". Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Zo vraag je een studentenreisproduct aan.

Wacht niet te lang! Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement.

Aanbod afgestudeerden Studenten 40 korting in dal uren na afstuderen NS Community

Vervolgens wordt jouw daluren abonnement jaarlijks automatisch verlengt voor 50,- terwijl een daluren abonnement regulier op dit moment 30,- kost. Dan is de www rail nl kortingsbon kans groot dat de NS een incassobureau inschakelt en daarbij incassokosten berekenen. Voor leeftijdscategorien van 4 t/m 18 jaar en 65 jaar en ouder geldt een korting van 60,4. Je kan gebruik maken van de NS actie om 1 jaar gratis in de daluren met 40 korting te reizen. Kenmerken Kortingsproduct Een jaar geldig Geldig op de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brabant en regio Eindhoven Geldig in de daluren (ma-vr vanaf.00 uur en in het weekend en op nationale feestdagen de gehele dag) Extra voordeel in combinatie met leeftijdskorting Gegevens worden. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket.

40 korting na afstuderen
40 korting na afstuderen


Sitemap