40 korting ov zomervakantie


40 korting ov zomervakantie

weekenden. Tijdens de kerst- en zomervakantie biedt NS het NS Jongerentoer aan (voorheen Tienertoer). Bij het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is ook een kortingscode dfds newcastle persoonlijke OV-chipkaart ter waarde van 7,50 euro inbegrepen.40 korting ov zomervakantie

Het zal je vast niet ontschoten zijn, de zomervakantie komt er weer aan, of misschien heb je wel al vakantie! Is je studenten OV geldig in de vakantie en kan je gratis reizen in de vakantie? En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Ben je tussen de 12 en 18 jaar?

Dan kun je voor slechts 15 euro het NS Dal Voordeel Jongeren abonnement aanschaffen. Daarmee reis je 1 jaar met 40 korting. Qbuzz exploiteert sinds 13 december 2009 vrijwel al het stads- en streekvervoer in de provincies Groningen en Drenthe in opdracht van het OV-bureau Groningen Drenthe.

Soldaat van oranje korting 2019
Ing korting op musea

Met de Jongerentoer kunnen tieners drie dagen onbeperkt door Nederland reizen. Dan moet je helaas. Je moet het e-ticket wel altijd uitprinten tenzij expliciet anders is aangegeven). Aanvankelijk toont de NS-webshop een prijs van 50 euro, pas aan het einde van het proces wordt de speciale jongerenprijs van 15 euro getoond. Het nieuwe abonnement is een proef en wordt in elk geval aangeboden tot en met Koster: Daarna gaan we met regionale vervoerders het abonnement evalueren. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je de (brede) chipkaartpoortjes kunt openen. We hebben hen gevraagd waar ze behoefte aan hebben. 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. Daarbuiten betaal je voltarief. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie.

Studenten OV in de zomervakantie Studenten OV vakantie NS kortingskaart voor jongeren: 40 korting voor 15 p/j Binnenstad Tilburg nieuws, acties, agenda en vacatures

Megax kortingscode, Fbto korting fitness, Pharmaline kortingscode, Simply colors korting wij,


Sitemap