Studenten ov kaart korting medereiziger


studenten ov kaart korting medereiziger

korting. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Samenreiskorting ter verlaging van het saldo nodig voor het passage-recht bewerken, het laden van Samenreiskorting verlaagt het instaptarief van 20 naar 10, en daarmee het vereiste saldo voor het passage-recht van 20 naar. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken.

Onafhankelijkheid van korting voor de een en Samenreiskorting voor de ander bewerken, de Samenreiskorting is onafhankelijk van de vraag of de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting zelf met korting reist of vrij reist. Deze varianten zijn gehandhaafd bij de overgang naar de ov-chipkaart. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Wanneer de kaart geen vrij reizen biedt is de kaart in principe geldig als kortingskaart, met uitzondering van dinsdag tot en met vrijdag tussen.00.00 uur. De kaart is met ingang van 2010 vervangen door. NS International of bij de NS-kaartautomaat.

Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Dal Vrij, bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.


Sitemap