Hoeveel korting geeft studenten ov


hoeveel korting geeft studenten ov

iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Hoe werkt in en uitchecken? Handig om te weten Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV -chipkaart en check daarna pas. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Vraag m aan via. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch.

Hoeveel korting meereizen met studenten
voor mbo-, hbo- en wo-studenten

Klik op 'Akkoord' en houd. Zorg dan dat je korting louis widmer voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Prijs van uw rit Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. OV -chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Inchecken, houd je, oV -chipkaart voor of tegen het. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Reis je van of naar het buitenland met de trein? Stap je over naar een ander vervoermiddel? Check je in bij een poortje, dan gaat het poortje pas open als het inchecken is gelukt. OV -chipkaartlogo op de kaartlezer. Let op: Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders.

Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, tram- en metrovervoerders.
Het ligt er net aan hoe je studenten ov ingesteld.
Je kan ervoor kiezen om door de week gratis te reizen of in het weekend.


Sitemap