Reizen met korting ns international


reizen met korting ns international

geven. Aanbiedingen bekijken Korting bij NS International Hieronder vindt u een aantal bespaartips voor het boeken van goedkope treintickets, zodat u met korting bij NS International uw treinticket kunt boeken. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Binnenkort een stedentrip per trein maken en opzoek naar inspiratie of een aanbieding van NS International? Tijdens het weekend de hele dag.

Wanneer reist u met korting?reizen met korting ns international

Heeft u een abonnement van NS? De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Met korting reizen op maandag vanaf 04:00 uur, op dinsdag tot en met donderdag vanaf 09:00 en op vrijdag van 09:00 12:00 uur.

Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Op een aantal feestdagen reist u.00 gamma tuinset aanbieding uur met korting. Bekijk hieronder de kortingsacties en aanbiedingen van NS International in januari 2019. Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille. NS Dagkaarten staan niet op deze pagina. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Kijk op voor kortingsabonnementen. Wacht niet langer en boek direct, want de tarieven kunnen tot wel 4 maal de huidige prijs stijgen. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist en het soort abonnement dat u heeft, reist u met korting of reist u vrij. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar.

Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Studentenkorting naar Belgi, bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis. Voordelig reizen in daluren, dal Vrij : vrij reizen met NS in daluren. Treintickets naar Keulen.

Park hilaria kortingsbonnen 2019, Veneta 10 korting, Fastfotoalbum kortingscode,


Sitemap