Bowlen met korting helmond


bowlen met korting helmond

helmond, city Resort Helmond voorheen Fitland XL Helmond: Hotel 138 luxe hotelkamers, en diverse andere faciliteiten zoals Vitae Wellnessresort Helmond, Restaurant op Suyt, bowling, congrescentrum, evenementencentrum en fitnesscentrum Fitland Helmond. Vier je kinderfeestje bij t Bowlingcentrum. Marian Hauwé, read review, dnumiar Alazrog, read review. Ook voor kinderen, ook gedurende de vakanties en feestdagen organiseren wij leuke evenementen voor de allerkleinste en jeugd.

bowlen met korting helmond

30 korting berekenen
Schoenen 50 procent korting
Korting abp pensioen bij samenwonen

Al onze bowlingbanen zijn geschikt voor ieder niveau, van beginners tot de doorgewinterde recreant. Ursula Beertje, read review, francois Smits, eva Holtorff. T Bowlingcentrum biedt alle plezier op het gebied van bowlen. Naast bowlen voor de lol worden er ook diverse competities georganiseerd op de verschillende bowlingbanen. Vooraf een drankje doen aan de bar, aansluitend een potje bowlen en afsluiten met een gezellig diner aan de Smulplaat of een van de verschillende buffetten. Read review, linda van Wensen, shireen Nona Manis, read review. Of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje?

Sluit je gratis aan en ontdek Fitland XL Helmond voor een onverslaanbare prijs. Marie-Charlotte Kr, read review, anas Telemans, conny Van Belle, read review, sani Dee.


Sitemap