Pedicure met korting amsterdam


pedicure met korting amsterdam

mij een review kunnen kickz kortingsvoucher achterlaten? Een paraffine pakking wordt naast zijn verzorgende werking ook vaak gebruikt bij reumatische pijn in de handen. 10/07/16 Beste dames en heren, De Treatwell agenda voor zaterdag 8 oktober staat open! Er zijn nog paar plekjes vrij vandaag. Bel dan nu voor een afspraak. Kies uit 3 opties 24,99 voor een spa manicure gellak (waarde 65) 24,99 voor een spa pedicure gellak (waarde 65) 49,99 voor een spa manicure én pedicure gellak (waarde 130). Maar wat wordt er gedaan in een pedicurebehandeling?

pedicure met korting amsterdam

Nails Beauty aan de Rozengracht. Amsterdam zijn alle denkbare nagelbehandelingen mogelijk. Van gel- of acrylnagels met een klassieke French manicure tot gellak met nail art of glitters, voor eigenaresse Dioniry is niets te gek.

Jumbo korting apenheul
Karwei korting printen

Morgen vrijdag 12 augustus, is de salon eenmalig op vrijdag geopend. Boek 24 uur per dag via de facebookknop NU boeken (via Treatwell) Lieve iedereen, Super bedankt voor de mooie reviews op de Treatwell site! Jouw voeten dragen jou. Wilt u verzorgde handen en mooie gelakte nagels voor de feestdagen? Vandaag in de middag is er nog plek voor verschillende behandelingen.

Pedicure met korting amsterdam
pedicure met korting amsterdam

Zalando kortingscode black friday
Dierentuin amersfoort korting abonnement
Bbq thuisbezorgd kortingsbon


Sitemap