Korting arsenaal vlissingen


korting arsenaal vlissingen

die dode huidcellen eten en bewonder de scherpe tandjes van de piranha's. Ben je een echte durfal? Wat is er leuker dan, als je in Zeeland op vakantie bent, een keer een dagje uit te gaan naar een leuke attractie? Bekijk hier meer pretparken op de kaart. Het is een kleurrijk geheel!

Klik om de korting voor Het, arsenaal en voor andere uitjes in, vlissingen te bekijken.
Arsenaal in het centrum van, vlissingen bestaat uit het grootste Piratenpark van Nederland en Zeeland s grootste zeeaquarium!
Arsenaal korting : Er zijn 2 geldige aanbiedingen beschikbaar!

Daarnaast is een uitje via een online kortingsvoucher snel geboekt. In het attractiepark, dat gevestigd is in een oud militair ziekenhuis, leer je alles over zeehelden, piraten en het leven aan boord van een schip. Je kan het niet vroeg genoeg leren als je een echte piraat wilt worden! Kom hier oog in oog te staan met Kapitein Zwartbaard en laat je meevoeren door de echte piratenwereld. Maar ook de ouders vermaken zich prima in het Arsenaal en leren er nieuwe dingen. Ontmoet piraten in een bloedstollende piratentheatershow en wordt meegenomen in een piratenavontuur: enteren? De Piratenmissie is een gave speelruimte voor de kleinste zeerovertjes, waar ze in netten mogen klimmen en vanuit het kraaiennest omlaag kijken.

Korting voor Het Arsenaal in Vlissingen
Het Arsenaal Vlissingen korting
Het Arsenaal Korting 2019
Kaartjes Het Arsenaal Vlissingen Dagje weg in Zeeland


Sitemap