Zinzi kortingscode november 2019


zinzi kortingscode november 2019

ook het informatienummer van deze professionele marktpartijen ten einde u in staat te stellen hierover informatie in te winnen. Meer informatie over dit besluit kunt u vinden op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. AfterPay neemt betaalrisicos over van haar opdrachtgevers en creeert daarnaast optimale bestedingsruimte voor de consumenten van haar opdrachtgevers. Daarnaast kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Doeleinden van gegevensgebruik gewaarborgd, afterPay verwerkt persoonsgegevens voor (i) de acceptatie van een aanvraag om gebruik te maken van de betaaloplossing AfterPay, (ii) uitvoering van overeenkomsten met opdrachtgevers, (iii) relatiebeheer en (iv) analyses voor opdrachtgevers, (v) managementinformatie, product- en dienstontwikkelingen het bepalen van de (algemene). Informatie kunt u ook per e-mail of SMS ontvangen indien en voor zover u hiervoor toestemming heeft gegeven.

Margriet, winter, fair 2018 - De feestdagen beginnenzinzi kortingscode november 2019

Smartphonehoesjes.nl kortingscode 2015, Karwei kortingscode januari 2019,

Het verdient dan ook aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte kunt zijn. Die handelt onder de naam AfterPay (hierna AfterPay. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking onder andere voor wat betreft het gebruik van 'cookies' en hoe u in een voorkomend geval uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. Deze professionele marktpartijen kennen een zelfstandige verplichting op het gebied van gegevensbescherming en worden door AfterPay verplicht om te voldoen aan regelgeving op het gebied van dataprotectie. Voor zover AfterPay ook in het buitenland haar dienst verricht respecteert zij ook de regelgeving aldaar op het gebied van dataprotectie. Op de wijze waarop AfterPay persoonsgegevens verzamelt en gebruikt via deze internetsite en aan de andere kant is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing.

Korting voor Spido haven rondvaarten in Rotterdam Huggies Diapers, Baby Wipes Rewards Korting en Aanbiedingen 2019 Tot 50, korting!


Sitemap