Ns e ticket kopen


ns e ticket kopen

kies je Laden in de Reisplanner Xtra app op uw mobiele telefoon. Reizen met uw e-ticket of mobiel ticket. Stap 1: Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. U kunt er na het afronden van uw bestelling voor kiezen om uw e-ticket te laden in de NS app. NS is in 2016 een proef gestart waarbij sommige e-tickets niet meer uitgeprint hoeven te worden. De app is er alleen voor Android-telefoons en iPhones (en iPads niet voor Windows-telefoons. Dit kan alleen bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. Ook als mobiel ticket, railrunner. Zo'n formulier kun je bij de NS-balie ophalen.

Ook als mobiel ticket verkrijgbaar. Deze app is beschikbaar voor smartphones met Android.0 of Apple iOS 8 of nieuwer.

Om reclame via mail te voorkomen moet je die laatste optie dus niet vergeten uit te vinken. Het is daarom alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. . Kinderen van 4 t/m 11 jaar, die reizen met een Railrunner, hoeven geen geldig identificatiebewijs te tonen. Een e-ticket is een euro goedkoper dan een wegwerpkaartje op het station. Voordelig reizen voor kinderen. Geen toeslag van 1 op uw treinkaartje.

Een e - ticket koopt u online in de webwinkel van,. Online een kaartje kopen is makkelijk, snel én voordeliger! U kunt kiezen voor een e - ticket of mobiel ticket.

Kortingsbon bol com kopen boeken
Fifa 18 kopen korting
Australian gold kopen kruidvat


Sitemap