Kan ik met een anonieme ov chipkaart met korting reizen


kan ik met een anonieme ov chipkaart met korting reizen

: Als u overstapt van de ene NS-trein naar de andere NS-trein, hoeft u niet eerst uit en dan weer in te checken. Wat moet ik doen als ik mijn OV-chipkaart kwijt ben? Waar kan ik mijn OV-chipkaart opladen? Nee, bij een onverwachte omleiding betaalt u alleen voor de normale route. Dit bedrag verschilt per regio. Ga vervolgens naar de NS-kaartautomaat om reizen op saldo op uw kaart te activeren. U kunt ook terecht bij. Hoe kan ik reizen op saldo bij de NS? Zo heeft u nooit te weinig saldo.

Beide kaarten kunnen tot vijf jaar worden gebruikt. Heeft u gereisd op saldo dan ziet u op de kaartlezer wat uw reis gekost heeft. Steeds vaker zien we poortjes op het station, waardoor je zonder inchecken en uitchecken niet het station kunt verlaten. Vraag dan eerst reizen op saldo aan via of ( 0,10.m.). Je bepaalt zelf of je de verlopen kaart vernietigt of bewaart.

De treinreizen van de NS worden anders berekend; aan de hand van tariefeenheden. Om fraude met de OV-chipkaart te voorkomen zijn verschillende beveiligingsmaatregelen genomen. Laat dan eenmalig reizen op saldo activeren aan de kaartautomaat of bij het NS-loket. Met deze kaart kun je met elk transporttype reizen en gemakkelijk overstappen tussen deze verschillende types vervoer. Je kan je, oV-chipkaart bijvoorbeeld opladen bij een, nS automaat. Wat moet ik doen als ik vergeet uit te checken? Dan heeft iedereen kortingscode dr jetske ultee een eigen OV-chipkaart nodig. Je chipkaart laad je op door de instructies op het scherm van het oplaadpunt te volgen, waarbij je soms de keuze hebt om te betalen met je pinpas of met contant (muntgeld). Het vlak op de kaartlezer waar u uw OV-chipkaart voor moet houden bij het in-en uitchecken, is voelbaar verhoogd. Zo n reisproduct is bijvoorbeeld een abonnement dat alleen op een bepaald traject of in een bepaald gebied geldig.

Daluren korting brengen
De speelkaarten kortingsbon
Cinema gold veldhoven korting


Sitemap