Kortingscode etos tumble n dry 2019


kortingscode etos tumble n dry 2019

wordt je bestelling helemaal gratis thuis bezorgd. Bij minimale besteding van 50, reageer op deze korting. Wanneer de klant deelneemt aan de Actie, verwerkt de Organisator het door de klant opgegeven emailadres om de deelname aan de Actie te registreren en/of te bevestigen. De gemaakte foto dient vr 17 december 2017 door de klant geplaatst te worden op de Facebook-pagina van Zwitsal of Tumble N Dry onder vermelding van #zwitsal en #tumblendry. Het is mogelijk om meerdere t-shirts per e-mailadres te bestellen; voor elk t-shirtje is een nieuwe unieke code benodigd. Het gratis Tumble N Dry t-shirtje heeft de klant toegestuurd gekregen in het kader van de actie gratis Tumble N Dry t-shirtje bij aankoop van 2 Zwitsal producten bij Etos. Alle auteursrechten op de inhoud van de Tumble N Dry website, waaronder alle teksten, designs, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Organisator. (verder te noemen: de Actie). De verstrekte gegevens worden tevens verwerkt in Tumble N Drys Friends en emaildatabase programma. Op alle aanvullende bestellingen via de webshop van Tumble N Dry zijn de reguliere algemene voorwaarden van Tumble N Dry van toepassing die te vinden zijn op de website. Tumble N Dry is verantwoordelijk voor de keuze van de winnaar.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Gratis Tumble N Dry t-shirtje bij aankoop van twee Zwitsal producten bij Etos in week 43-44 (verder te noemen: de Actie). Door deelname aan deze Actie verklaart de deelnemer/klant akkoord te gaan met de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden. De klant kan het t-shirtje in de gewenste kleur en maat kiezen op m/zwitsal en moet vervolgens de code activeren in het winkelmandje, waarna het t-shirtje gratis wordt thuisbezorgd. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website van Tumble N Dry worden geplaatst, voorzien van een datum. Elke aansprakelijkheid van Tumble N Dry, Zwitsal en Etos voor directe, indirecte en/of gevolg schade in verband met de Actie is uitgesloten. De Organisator behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Aldus opgemaakt te Amsterdam op Actievoorwaarden bij de vervolg actie: Wordt jouw kleintje het gezicht van de Tumble N Dry fall/winter campagne 2018? De opnames (fotografie en film) die van het winnende kindje (hierna te noemen Model) gemaakt worden, mogen internationaal (Nederland en daarbuiten) worden gebruikt voor publicaties.

Minis, 8-pak en 17-pak billendoekjes een voucher. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die een gratis Tumble N Dry t-shirtje thuis gestuurd heeft gekregen in het kader van de gezamenlijke actie van Tumble N Dry en Zwitsal bij Etos in de periode 23 oktober t/m 5 november 2017. In geval van (of vermoeden van) fraude of onrechtmatig handelen behoudt de Organisator zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten. (verder te noemen de Organisator Zwitsal.V. De Organisator behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Het gaat onder andere om het tijdstip en de duur van uw bezoek en welke pagina's u heeft bezocht. De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade en/of kosten van welke aard dan ook die tijdens werktijd of in verband met werkzaamheden zijn ontstaan. Voor de meting van webstatistieken verzamelen wij via deze cookies anonieme gegevens over het gebruik van onze website. Gratis bezorging voor het Actie-artikel en eventuele aanvullende bestellingen geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland. De voucher die in het kader van de Actie bij Etos wordt verstrekt kan tot en met 30 november 2017 verzilverd worden op m/zwitsal. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie, kan je een e-mail sturen naar of bellen naar 31(0).

Dutch designers outlet kortingscode, Ask de chef kortingscode, Nakd kortingscodes, Het mandenhuys kortingscode,


Sitemap