Korting sauna schiedam


korting sauna schiedam

kleurtje ga je even onder de zonnebank en natuurlijk kan je ook kiezen voor én van de talloze professionele gezicht- en lichaamsbehandelingen. De Siberische sauna heeft een prachtig robuuste uitstraling van binnen. Dit wellness centrum ligt in Schiedam. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de Thermen Holiday ervaring. Er zijn veel saunas en wellness centra in ons land, maar geen is zo bijzonder als Thermen Holiday. Bekijk aanbieding, bekijk aanbieding. Deze cabines zijn goed voor de luchtwegen, de kruidenmengsels laten alles lekker opengaan. Een hele dag toegang snoezelen bij Thermen Holiday in Schiedam. Het onlangs vernieuwde wellness en sauna complex biedt een wereld aan mogelijkheden om tegemoet te komen aan je welverdiende ontspanning.

Los van de saunas heeft Thermen Holiday ook de benodigde zwembaden om een relaxte duik te nemen na een zweetsessie. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Overal staan ligbedjes waar je even tot rust kan komen tijdens je bezoek aan de sauna.

Het spreidt zich uit over een binnen- en buitengedeelte en het complex beschikt over 12 verschillende sauna's. Laten we eens kijken op wat voor manier Thermen Holiday net even iets anders is dan de anderen. De stoomsauna werkt met hete stenen, hier wordt water op gegooid om zo heel hete lucht te creren. Bekijk en boek, geniet samen van de sauna bij Thermen Holiday! Dit restaurant bevind zich achter in de tuin. Switch to Desktop Version.

Acties Kortingen - Dagje, sauna, thermen Holiday Thermen
Thermen Holiday, schiedam, sauna aanbiedingen
2e saunakaartje, thermen Holiday

Fixjeiphone kortingscode invullen, Ns ticket kopen met korting, Korting sportschool unive, Wijn korting bij ah,


Sitemap