Korting legoworld 2019 intertoys


korting legoworld 2019 intertoys

hoeven we je niets te vertellen en heb je waarschijnlijk de tickets al gescoord. Om alvast in de stemming te komen: lego World is het grootste lego-evenement ter wereld. Net als afgelopen jaren is dit hét walhalla voor kids en ouders. Nieuwste Intertoys Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt 25 25 Korting op alles VTech Vrolijke Vriendjes @Intertoys 10 @ Intertoys 10 korting op al het speelgoed en 15 korting op lego city 9/12/ korting @intertoys 15 15 korting op alle spellen intertoys 25 25 korting. Maar ook kun je ervaren hoe het is om een lego-douche te nemen of te zwemmen in een zee van lego-blokjes. Daarnaast maak je bij ons kans op een geheel verzorgd VIP arrangement tijdens het. Maar er is er én die jong en oud niet mogen missen en dat is natuurlijk lego World. Wat te denken van een foto met de ninjas uit lego Ninjago vistaprint kortingscode kerstkaarten of de vriendinnen van lego Friends? Door de grote oppervlakte, de vele activiteiten en de waanzinnige hoeveelheid lego zal iedereen onder de indruk zijn en straks alweer aftellen naar het evenement van volgend jaar!

Studenten korting asos, Hof van saksen korting,

Doe je goederen in je winkelmandje. Vergeet ons dan niet te liken. Er zijn tal van speel- en bouwmogelijkheden en er zijn shows, springkussen en diverse themazalen. Een bezoek aan lego World medpets kortingsbonnen is het toegangskaartje naar de verschillende lego-werelden. Dagelijks schrijven wij over lego als product, bedrijf en hobby. Het kortingsbedrag wordt afgetrokken van je totaalbedrag.

Neem een lego-douche, in de herfstvakantie wordt de Jaarbeurs Utrecht met miljoenen lego-stenen (14.000 kilo om precies te zijn) letterlijk en figuurlijk omgetoverd tot een echt lego-paradijs. LET OP: een kaartje kost aan de kassa 25 in plaats van 19,50 online. Lego World: Voor de echte fan. Meld de kortingscode op de daarvoor bestemde plek tijdens het bestellen: "Kortingscode invullen". Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan bouwen met lego-blokjes? Van 18 tot en met 24 oktober staat de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van lego. Oh ja, en we weten zeker dat jong en oud onder de indruk zullen zijn van de finale van het NK lego bouwen. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je in de aanwezig Intertoys winkel nog een leuke lego set mee naar huis nemen zodat je thuis nog even na kunt genieten van al dat lego geweld.


Sitemap