Hoezzi korting


hoezzi korting

insteekvakken waar je je pasjes kwijt kunt. Plaats een leuke foto of maak een uniek ontwerp voor deze iPhone 8 plus telefoonhoes. De eerste manier is door eenvoudig te klikken op "bekijk code de code te kopieren en vervolgens te plakken in het winkelwagentje van deze webshop. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Telefoonhoesjes met foto maken Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mooie smart Phone. Het hoesje is gemaakt van flexibel kunststof (siliconen) en de achterkant is voorzien van een hoogwaardig metalen plaatje. De telefoonhoesjes worden in fotokwaliteit bedrukt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hoezzi ook, en dat is waarom ze dit bedrijf zijn begonnen. Hoezzi.nl voegt continu nieuwe producten toe aan het assortiment, zodat je altijd een leuk cadeau kunt vinden. Laat het ons dan weten! Kijk rustig rond op de site, want er is voor iedereen wat leuks te vinden.

Deze hoesjes zijn gemaakt van hard kunststof. Druk op de groene knop om direct te starten met het personaliseren van deze A3 softcase. De tool is zo gemaakt dat hij voor iedereen te gebruiken. Weet jij al hoe jouw hoesje eruit gaat zien?

Door op de groene knop hieronder te klikken, open je onze handige case designer. Upload uw favoriete fotos, voeg tekst toe en speel met kleur om jouw iPad cover te maken zoals u hem mooi vind.

Dit hoesje is gemaakt van flexibel kunststof met rubberen zijkanten en beschermt jouw Galaxy S5 tegen stoten en krassen. Sale Altijd geldig, bij, hoezzi kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen! Een kortingscode van, hoezzi is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij. De lichtgewicht metalen achterzijde is voorzien van een beschermcoating. Heeft u hetzelfde product ergens anders goedkoper gezien? Speel met kleuren en persoonlijke teksten. Ook is het mogelijk een naam, datum of tekst aan het ontwerp toe te voegen. Zelf ontwerpen Op hoezzi.nl kan je zelf je design ontwerpen met een handige online designtool.

Hoezzi korting
hoezzi korting


Sitemap