Korting dierentuin blijdorp rotterdam


korting dierentuin blijdorp rotterdam

je gegevens in en klik op 'Naar bevestigen'. Of het nu mooi of slecht weer is: in binnenspeeltuin Biotopia beleven kinderen de spannendste avonturen en komen comic-con kortingsbonline ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven. Verzilver deze dan voor 31 maart hier voor een e-ticket.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing, is het buiten guur en koud? Struin door Azi en ontmoet de Indische neushoorn met haar kleintje. Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld en terugbetalingen worden niet gedaan. Personen vanaf 13 jaar vallen onder de categorie 'Volwassenen'. Beleef dan tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in het altijd warme vlinderparadijs Amazonica. Gepubliceerd Bijgewerkt, kLIK hier voor de aanbieding met korting! Vergeet niet een bezoekje te brengen aan gorilla Bokito en zijn familie in Afrika.

Blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam, openingstijden, blijdorp is dagelijks geopend van 9:00 - 17:00 uur. Kijk voor de afwijkende openingstijden. En als je daar dan toch bent, kun je ook nog even snel op kraambezoek bij de pasgeboren okapi in het (deels) overdekte Congolese regenwoud. Ga naar het winkelmandje, vul je vouchercode in onder de knop 'Voer code in' en klik vervolgens op 'Voeg voucher toe'.

95, volwassenen (vanaf 13 jaar) - Diergaarde Blijdorp -.95Kind (3 t/m 12 jaar) - Diergaarde Blijdorp -.95. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. de tickets zijn geldig op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag You may also like. Werkwijze, na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Diergaarde Blijdorp, game card net kortingscode én van Europas mooiste dierentuinen, bestaat dit jaar 160 jaar! De korting is nu verwerkt. Met het betreden van het park ga je akkoord met de tuinregels van Diergaarde Blijdorp. Zodra je hebt ingevuld wanneer met wie je naar dit park wilt, berekenen wij voor jou de beste deal. Deze geeft toegang tot Diergaarde Blijdorp. Heb jij een kassabon voor Diergaarde Blijdorp gekocht in én van de Albert Heijn winkels? Klik hier voor de aanbieding met korting! Dat is gewoon even 45 korting!

Blijdorp kortingscode : 50 korting in februari 2019korting dierentuin blijdorp rotterdam


Sitemap