Bioscoop korting euroscoop


bioscoop korting euroscoop

bioscoop, oplopend tot. Voortaan kost parkeren 1 je kunt dit vooraf betalen zodat je na afloop van de film niet in de rij van 100 man hoeft te wachten ;-) Uitrijden kan namelijk tot 24u na de betaling! In Nederland zijn er een aantal grote bioscoopketens en zo zijn er een hoop verschillende manieren om korting te krijgen op een bioscoopticket, ook dit hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten. Gratis parkeren, comfortabele zalen en goedkoop filmkaartje.

7 februari.00 uur. Bied mee vanaf 1 op Euroscoop Tilburg kaartjes (t.w.v. Korting op films in de bioscoop. De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Alle kaskrakers komen weer uit en de bezoekersaantallen schieten de lucht.

Ga je met je tiener naar de bioscoop? Kinepolis, een iets minder grote keten is die van Kinepolis. Heb je een kinderfeestje moeten de kinderen hun kado's inleveren omdat er snoep in zit! Lekkere ruime bioscoop maar wat stilletjes af en toe en balen dat je moet betalen voor het parkeren tegenwoordig, Beeld en geluidskwaliteit is prima en de stoelen zitten heerlijk! Koop zoute popcorn want die is lekker zout! Koop je kaartje op internet met iDeal(gratis) en laat hem scannen ipv kaartje reserveren. In dat geval krijg je tot 2 korting op jouw ticket. Worked for us )! Voor 25 euro krijg je een 3-gangen keuzemenu bij Bommel Beer inclusief een bioscoopkaartje van de Euroscoop!

Bioscoop korting euroscoop
bioscoop korting euroscoop


Sitemap