Met korting naar vue bioscoop


met korting naar vue bioscoop

aangeschaft, mag ik deze retourneren? Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit korting kapper groningen op een groot scherm kan kijken. Korting op films in de bioscoop. Bij Vue (voorheen JT Bioscopen) kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment, maar dat is niet het enige dat dit filmtheater tot een fijne plek maakt. Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. Hou een plekje vrij voor je kids, vrienden of vriendinnen en geniet bij Vue van de mooiste, leukste of grappigste films! Korting op de bioscoop geeft je hierbij een lekker zetje in die richting. Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs. Voor de senior krijg je boven de 65 jaar korting van. Klinkt leuk inderdaad, maar ng leuker is het dat je op alle films tot 2,- korting krijgt.

Eurosparen Eurosparen, vue, cinema s - Film e-tickets www
Vue bioscopen - BankGiro Loterij
Tot 40 korting naar de vue ) bioscoop met Eurosparen

Vind vue in Filmkaartjes Tot 2,- korting op films bij Spaar supersnel met Mona tot 40 korting op je, vue - bioscoopkaartje!

Hierdoor raden wij je aan om je order nogmaals te controleren bij het definitief maken van je bestelling. Wie de vestigingen in Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Kerkrade of Vlaardingen bezoekt, wordt overigens helemaal overweldigd door de XD experience: Dolby Atmos (3D-geluid dubbele projectie, bewegende stoelen (D-BOX) en een megagroot beeldscherm van zon 24 meter breed. Deze is niet geldig op feestdagen en in de kerstvakantie. Ook de Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop. Hier staat namelijk de allereerste Dolby Cinemazaal ter wereld!

VUE e-tickets e / eurosparen.
(digitale of uitgeprinte versie) mee naar én van.
Voor maar 8,- naar de een.
Vue bioscoop bij u in de buurt!


Sitemap