Cjp cultuurkaart korting bioscoop


cjp cultuurkaart korting bioscoop

de leeftijd vast te stellen. Let op: deze korting is alleen geldig van maandag t/m vrijdagmiddag maar niet gedurende vakanties (met uitzondering van de zomervakantie). Standaard Tarieven, kindermatinee 8,00, kindermatinee tot 65 minuten 6,00. Let op: Bij de Kleuterbios moet iedere bezoeker in het bezit zijn van een geldig ticket, ook kinderen t/m 2 jaar, omdat dit event speciaal gericht is op jonge kinderen. Vanaf de weg valt met name de schuin aflopende onderzijde van het gebouw op die bijna over lidl kortingsbon facebook stopt de weg zweeft.

Download de app, de CJP-app is voor iedereen met een CJP-pas, Cultuurkaart of MBO Card. Deze korting is per persoon en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen.

Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. Alle merken (A-Z topmerken 30, mamma MIA! Als ze op een eigen stoel gaan zitten is de aanschaf van een ticket wel noodzakelijk, uiteraard wel tegen het speciale kortingstarief voor kinderen t/m 11 jaar. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen. Met je pas krijg je korting op cultuur en lifestyle, bijvoorbeeld: Rijksmuseum 50 korting, sneakers 10 korting, pathé 2,- korting. Met meer dan voldoende parkeerplaatsen en op loopafstand van Emmen-centrum een uitstekende locatie. Hoofdfilm langer dan 135 minuten 2,00 toeslag.


Sitemap