Ns international met korting


ns international met korting

later ook op sommige bushaltes kaartautomaten voor rittenkaarten. De duur van de Treinpakkers bedraagt telkens tussen de 1 en 1,5 maand lang. Overigens is er maar een beperkte oplage dus op. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen. Ook het Superdagretour en Weekendretour.

Deze automaat was vaak defect en erg gevoelig voor vandalisme. Verder is er bij NS nog een tussenvorm: men heeft het product al, maar specificeert bij de automaat dat men het wil gaan gebruiken. Voor kinderen zijn de tarieven bij de automaat lager dan op de site van NS International, want op de site kan men weliswaar "12 t/m 25 jaar" aanvinken, maar dit geeft geen korting.

In oktober 1977 verdwenen de kaartautomaten omdat deze ongeschikt waren voor het nieuwe zonetarief maar ook in verband met de vele vernielingen en zakkenrollerij op het achterbalkon. Last update:, de Spoordeelweken bestaan niet meer, maar de Nederlandse Spoorwegen komen wel met een nieuwe actie namelijk de NS Treinpakkers. . Met ophalen van een bestelling wordt in dit verband bedoeld het op de kaart zetten van een vooraf via internet besteld en betaald reisproduct of saldo. Voor een papieren kaartje binnenland moet men selecteren "Ik heb geen OV-chipkaart dan "Losse kaartjes". U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Na het eerste anwb korting voor efteling jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Dan reist u zonder korting. Herfst: 21 november 2019 (niet bevestigd). De kosten voor de Superdal Dagkaart bedragen slechts. Er zijn meerdere manieren om te profiteren van de NS treinpakkers: Online via de site van NS Treinpakkers. Op nieuwe stations die alleen bediend worden door een andere vervoerder dan NS wordt geen NS-kaartautomaat meer geplaatst.

Om het couponboekje aan te vragen dien je je e-mailadres, geboortedatum, naam, adres en postcode aan te vragen. Gratis Kidsvrij abonnement, waar vind je de aanbiedingen? Heeft u geen iDeal? .


Sitemap