40 korting ns afgestudeerd


40 korting ns afgestudeerd

betaal je slechts voor 10 maanden. Je kunt ook weer drie mensen met je meenemen tijdens de reis met 40 korting. Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en dragoncomputers kortingsbon je moet weer het volle pond gaan betalen. Welk NS abonnement past bij jou? Mocht je ondernemer zijn en een zakelijk abonnement willen, dan kun je ook voor de NS Business Card kiezen. . Soorten NS voordeelurenkaarten,. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen!

Wij hebben een cadeautje voor.
Krijg een jaar lang 40 korting in de daluren met ons Dal Voordeel abonnement.
In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.
We leggen je alle.
Staat alles bij elkaar!

Aanbod afgestudeerden, krijg een jaar lang 40 korting in de daluren cadeau. Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. Voor gezinsleden kan je zogenaamde Bijkaarten aanvragen, waarmee gezinsleden onbeperkt kunnen reizen tijdens de voordeeluren. Een ander bijkomend voordeel is dat je drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.

Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. NS voordeelurenkaarten kopen, de NS voordeelurenkaarten kan je kopen via of telefonisch via (0,10 p/m). NS Uitgestudeerd aanbod studenten, als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting.


Sitemap