Met korting meereizen trein


met korting meereizen trein

lekker een dagje erop uit te trekken naar de dierentuin. Lees meer: Trein naar Spoorwegmuseum Het is nu mogelijk om voordelig met de trein naar dierenpark Emmen af te reizen. Lees meer: Aanbieding naar Madurodam Wilt u binnenkort met de trein naar Madurodam? Op deze manier hoeft u niet elke keer naar de website van de Spoordeelwinkel en heeft u altijd een handig overzicht bij de hand. Lees meer: Met de trein naar Madurodam T/m bestelt u voor 24 een NS dagretour Utrecht entree Spoorwegmuseum. Trein dagretour voor 26 en is uw treinuitje helemaal compleet. Vanzelf op de hoogte worden gehouden? Lees meer: Trein naar Huishoudbeurs 2019 Met de trein naar de Huishoudbeurs in 2019?

Gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct?
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
Als dat zo is, dan kunt u maximaal drie medereizigers met korting laten meereizen buiten de spitsuren.
6.30-9.00 uur.00-18.30 uur, in de trein bevinden.

Cookies zorgen ervoor dat onze website beter werkt en zich aanpast aan jouw voorkeuren. Profiteer dan van deze treinkaartjes actie en ontvang een goedkoop treinkaartje entreebewijs voor 32! Reisinformatie, u kunt met een OV-chipkaart reizen per trein, bus, tram en metro. Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden.

Hoe kan ze toch die korting krijgen? Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. . Bestellen De Spoordeelwinkel organiseert maandelijks tientallen aanbiedingen om dagjes uit, hotelovernachtingen en treinreizen te stimuleren. U reist voordelig met de trein met de goedkope treinkaartjes van Kruidvat, de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag of VakantieVeilingen in februari 2019. Zo kortingsbon gezonderwinkelen bestelt u al een combiticket entree.

Met korting meereizen trein
met korting meereizen trein


Sitemap