Aanbieding kaartjes huishoudbeurs


aanbieding kaartjes huishoudbeurs

de medewerkers van dit evenement. Maximaal 1 masker per ticket. Ga je, je ticket voor de Huishoudbeurs online op haar website bestellen? Je krijgt dan ook een voucher mee met ruim 50 korting op je dagje wellness. Bestel de tickets en voer de kortingscode in wanneer je daar de mogelijkheid toe hebt. Elke betaling wordt bovendien op de meest veilige manier afgehandeld door gebruik te maken van het aanwezige SSL-certificaat. Op dat moment verschijnt de kortingsbon/ -code die je nodig hebt. Dat is echter niet alles.

Aanbieding kaartjes huishoudbeurs
aanbieding kaartjes huishoudbeurs

In eerste instantie kan je op deze manier namelijk altijd het meest actuele programma raadplegen. De actieprijs geldt van 1 december 2018 t/m 24 februari 2019 en is inclusief servicekosten. De mobiele applicatie van de Huishoudbeurs is zowel beschikbaar voor iOS als voor Android toestellen. Daarnaast kan je ook een e-mail sturen naar email protected, heb je een dringende vraag en wil je graag meteen in contact komen met iemand die deze vraag kan beantwoorden? De Huishoudbeurs is hét gezelligste dagje uit voor jou en je vriendinnen! Huishoudbeurs korting, ben je benieuwd naar het gehele programma van de Huishoudbeurs? Koop je voordelig jouw kaarten bij de Primera winkel bij jou in de buurt. Ook opent de website waar je met korting tickets kunt bestellen in jouw webbrowser. Geldig bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en Belgi.

Zodra wij ergens een goede Huishoudbeurs korting vinden, plaatsen wij deze namelijk direct voor je in het overzicht op deze pagina. Zo kan je ook al je favoriete opslaan en is het zelfs mogelijk om fantastische prijzen in de wacht te slepen. Je krijgt dus 3,55 korting! Deze zorgt er namelijk voor dat alle betalingen over een super veilige https-verbinding worden gestuurd.


Sitemap