Daluren korting ns afgestudeerd


daluren korting ns afgestudeerd

trein wellicht het ideale vervoersmiddel voor jou! Dan biedt de trein wellicht een uitkomst, want dan heb je geen last van parkeerkosten, files, parkeerproblemen of benzinekosten. Daarbij kom je gemakkelijk, uitgerust en snel aan op station Oisterwijk, waarna het feest kan beginnen. Er zijn soms ook kortingsacties voor dagretours. Houdt onze website dan in de gaten, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief!

Lees meer: NS Dagretour. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt.

Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Voor slechts 15,- kunt u het rijksmuseum bezoeken en kinderen tot en met 18 jaar mogen zelfs gratis. Tarieven van treinkaartjes in Nederland worden elk jaar verhoogd, waardoor ook de populariteit van NS dagkaart acties substantieel stijgt.

Wanneer reist u met korting?
NS, dagkaart met korting : Bespaar tot meer dan
NS kortingscode: 40 korting in februari 2019


Sitemap