Kpn korting bij verlengen alles in 1


kpn korting bij verlengen alles in 1

Daar kan een collega samen met jou bekijken wat het beste bij jou past. Heb alle tabbladen bekeken, geen optie om te verlengen, of lees ik iets niet goed? Wil mijn contract verlengen als trouwe klant betreft kpn kompleet! Mijn "Alles-in-1 standaard" abonnement heeft een einddatum van en die heb ik tot karwei deuren prijslijst op de dag van vandaag nog niet "verlengd". Icon, beste antwoord door wjb, 10:56, kPN maakt.a.v. Je kunt hiervoor het beste even met de telefonische klantenservice bellen.

Postordershop kortingscode 2019
Miyagi and jones korting
Hoenderdaell korting anwb

Het extra belonen van trouwe klanten komt in de vocabulaire van KPN niet voor, dus zal je het moeten doen met dat wat je nu aangeboden wordt. Ik begrijp je zeker niet verkeerd en ik ben absoluut heel blij met jou als loyale klant. Wat moet ik nu doen? Voor hetzelfde abonnement de eerste 6 maanden. Ik heb op dit moment al het kpn compleet pakket. Overigens is het nog maar de vraag of het wel interessant is om te "verlengen" als het een abonnement voor de vaste aansluiting betreft. Hoe bevalt de 4K-ontvanger? Goedemorgen KPN, Wil graag weer mijn Alles in 1 contract verlengen, net als de afgelopen jaren, met een aantrekkelijke kortingsactie en ik lees dat dit kan als huidige klant via MijnKPN.

Geen korting bij verlengen alles in 1 abonnement, kPN, communitykpn korting bij verlengen alles in 1

Ah kortingscode ijsbeelden, Met korting naar tuinen van appeltern,


Sitemap