Korting little italy


korting little italy

aanrader." overzicht, little Italy, locaties, little Italy is een authentiek Italiaans restaurant, gelegen aan het Hugo de Grootplein aan de rand van het centrum van Amsterdam. We hebben meer workshops ( tortelloni maken, Italiaans bier, het, mediterrane dieet en nog veel meer een grote food market, echte aperitivobar en natuurlijk veel inspiratie voor je volgende vakantie. Bekijk hier de nieuwste Littleitaly-event aanbiedingen en Kortingscodes van dit moment 3,50 korting op tickets voor Little Italy Event.

Waan je middenin de hoofdstad in Italiaanse sferen. Korting voor abonnees, zoals elk jaar krijg je als trouwe abonnee extra voordeel. Graag nodigen we je uit voor Little Italy, hét Itali-event van 1 t/m 3 februari 2019 op het Westergasterrein in Amsterdam. Darya: "Met groep vrienden uit eten geweest bij Little Italy, lekker gegeten, ze hebben echt de lekkerste pizza.

Uit met korting beekse bergen groupon
Reprint.nl kortingscode

De korting wordt tijdens het bestellen direct verrekend. De openingstijden van het event zijn: Vrijdag 2 februari.00.00 uur, zaterdag 3 februari.30.00 uur, zondag 4 februari.30.00 uur. Met de kortingscode die bij de wintereditie (die 8 december bij abonnees op de mat valt) bijgesloten zit, krijg je nog eens 2,50 korting en betaal je slechts 10 voor een kaartje. Van 2 t/m 4 februari kun je je onderdompelen in het Italiaanse leven: van bijzondere proeverijen tot nieuwe bestemmingen en van wijnworkshops tot Italiaans design. Een bewijs dat lekker eten niet per se duur moet zijn. Kaarten, kaarten voor Little Italy 2018 zijn vanaf nu met vroegboekkorting te koop via de website van het event.

Coolcat kortingscode
Cjp pas korting we fashion


Sitemap