Ns meereiskaart 40 korting


ns meereiskaart 40 korting

gebruiker kan dat doen, dan komt het scherm weer in de beginstand; dit gebeurt ook automatisch als enige tijd niet op de knoppen wordt gedrukt. Meer informatie vindt u op: /Groepsticket Goedkope treinkaartjes naar Belgi T/m is het mogelijk om een goedkope treinkaartjes naar Belgi te bestellen, waarmee u naar elke bestemming in Belgi kunt reizen. Niet alleen treinkaartjes van Kruidvat en Albert Heijn worden als actietreinkaartjes gezien, maar ook treinkaartjes van Actie van de Dag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Bij het presenteren van een kaart met een abonnement wordt rekening gehouden met het maximale instaptarief dat voor dat abonnement geldt (meestal 10).

Bestellen kan via: /Spoordeelwinkel, treinkaartjes 25 (VakantieVeilingen in januari 2019 bestelt u bij VakantieVeilingen voor 25 een set van 2 treinkaartjes (enkele reis) die u op 2 verschillende dagen kunt gebruiken. Zo werd dan bijvoorbeeld een 7 rittenkaart van. Dan kun je in de regel van deze aanbieding gebruik maken.

In het geval van routekeuze (zie hieronder) kan men ook de keuzemogelijkheden zien. Deze heeft een bolle voorkant, rechts boven het scherm een gleuf voor muntinworp, en een 3-cijferig nummer dat begint met een. Er wordt niet vermeld welke reisproducten kunnen worden opgeladen. Er waren aparte toetsen voor keuzes zoals enkele reis of retour, klasse, vol tarief of met korting, en vandaag geldig of open datum. Libelle Zomerweek t/m bestelt u voor 28,- een NS dagretour Almere busreis van Almere Centrum naar het Almeerderstrand een toegangsbewijs voor de Libelle Zomerweek. Na de invoering van de Euro ns korting spits verdwenen de kaartautomaten bij de stadstram en na de invoering van de OV-chipkaart ook bij de sneltram.

Ns meereiskaart 40 korting
ns meereiskaart 40 korting

Dagje uit korting ns, Slagharen korting zeeman, Aqua mundo korting eemhof,


Sitemap