Museumkaart korting student


museumkaart korting student

foto. Dagelijkse leiding, algemeen directeur: Siebe Weide, manager promotie platform: Mirjam Moll. Musea werken samen in de Museumvereniging om collectief te doen wat alleen collectief kan: het belang van musea voor de maatschappij uitdragen en ervoor zorgen dat musea hun taak zo goed mogelijk kunnen waarmaken.

Mythe 6: Aan een CJP-pas zit ik jarenlang vast. Kijk, deze vrouw heeft waarschijnlijk geen recht meer op een CJP-pas. De Cultuurkaart moet de culturele belangstelling van scholieren bevorderen.

Wij maken je studentenleven goedkoper CJPmuseumkaart korting student

Dit heeft niets met de CJP-pas te maken. U kunt daar ook navragen of de pas gratis is voor mensen met een laag inkomen. De Museumvereniging is de brancheorganisatie van musea in Nederland. In 2016 bestond de Museumkaart 35 jaar. Registreer je tijdelijke kaart zo snel mogelijk en binnen die 31 dagen op onze site. . Je kunt bijvoorbeeld binnenkort Romeo Julia zien in het Amsterdamse Bostheater met een goedgevulde picknickmand aan je zijde, of met Ellen Deckwitz door de backstage van TivoliVredenburg dolen tijdens De Nacht van de Pozie. Klik op de soort Museumkaart die je nu hebt voor meer uitleg. We geven heus niet alleen korting op cultuur, maar regelen ook nog eens exclusieve deals voor onze pashouders. En die maakt het wel heel makkelijk een museum binnen te stappen.

Welke musea doen mee? Het gaat goed met. Museumkaart, nederlanders voordelig toegang bieden tot allerlei interessante musea en hun schitterende.

Sea life scheveningen korting, Nded kortingscode, Korting mango man, Ikea keukens korting 2019,


Sitemap