Ijsbeelden festival zwolle kortingscode


ijsbeelden festival zwolle kortingscode

met broodjes eiersalade voor 1,50 (reguliere prijs). Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Animal Farm, Alice in Wonderland, Harry Potter en nog veel nded kortingscode meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt. Of ga voor een yoghurt of maaltijdsalade voor 3,25. Het uitje, het uitje van vandaag is het IJsbeeldenfestival dat als thema sprookjes en verhalen heeft. MMenu 384, naar dealNaar deal, geldig tot dec 8e 2018, hierbij deel 1 van Pepper uitjes. Wanneer je dit niet hebt gedaan kun je onderstaande code gebruiken van de Appie (Edit: de code lijkt soms niet te werken.

Het Nederlandse IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Voor deel twee klik hier. Kenmerken van Nederlands IJsbeeldenfestival, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Architectuur.

Daarmee vertalen zij het verhalenthema in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. Als klant van Vrieling kunt u kaarten bestellen met 5,00 korting op de kassaprijs. Special effects met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit en is van zaterdag 15 december 2018 aanbieding lion king 2019 budget tot en met zondag te zien in de IJsselhallen in Zwolle. Nog goedkoper zijn natuurlijk broodjes van de supermarkt, maar dat is zonde met een leuk dagje weg. Tot en met trijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle. Kaarten bestellen kan via onderstaande link. Het thema van dit jaar is Wereldberoemde Verhalen. De lunch, na alle kou is een lunch ook nog nodig. Via Vrieling ontvangt u 5,- korting op de toegangsprijs.

Ijsbeelden festival zwolle kortingscode
ijsbeelden festival zwolle kortingscode


Sitemap