Korting ns weekendretour


korting ns weekendretour

in die tijd een enkele rit het dubbele formaat kortingscode tix nl had van een rittenkaart omdat de kaartautomaat kaarten alleen dubbelgevouwen kon afgeven. Dit scheelt 150 vervoersbewegingen per jaar - Een aantal gehuurde betonnen contragewichten, die ervoor zorgen dat lichttorens niet omwaaien, is vervangen door betonblokken die op locatie blijven liggen.

Daarbij wordt weer onderscheid gemaakt in vol tarief en 40 korting (bij 'Dal Vrij' betreft dit laatste alleen reizen in de spits met samenreiskorting). We hopen dat mensen hun reis nu anders plannen.". Gerlach, Klimmen-Ransdaal, Schin op Geul en Voerendaal (Meerssen, Valkenburg en Kerkrade Centrum hebben wel NS-kaartautomaten). Zie ook OV-chipkaartapparatuur voor reizigers in Nederland. Bij het presenteren van een kaart met een abonnement wordt rekening gehouden met het maximale instaptarief dat voor dat abonnement geldt (meestal 10). Klik hier voor de adressen. Ze staan op een grijs onderstel.

Doordat de automaten alleen guldens slikten moest men bij een tariefsverhoging creatief zijn. Retourtje voor 90 euro, vooral reizigers in de spits hebben last van vertragingen. In de trein van Brussel naar Amsterdam hebben velen weleens vertragingen meegemaakt. "Bijna elk weekend eigenlijk. Bij de NS-kaartautomaten kan men geen informatie afdrukken. "Fyra is geen wrak op wielen"). Lowlands heeft een aantal maatregelen genomen om het milieu aanzienlijk minder te belasten: - Sinds 2003 werken we met een 100 duurzame drinkbeker van PLA.

Korting ns weekendretour
korting ns weekendretour


Sitemap