Winterfair margriet 2019 kortingskaarten


winterfair margriet 2019 kortingskaarten

kunt parkeren. Op vind je een handig link naar de routeplanner van de anwb. Probeer het gebruik van boodschappentrolley's zoveel mogelijk te beperken. Op wat voor manier krijg je bestelde tickets in bezit? Niet bij automaten in de hal van de jaarbeurs, daar gelden de normale Jaarbeurs parkeertarieven. Woensdag 28 november:.00.00 uur. Georganiseerde busreizen Margriet Winter Fair Er zijn verschillende busondernemingen in Nederland die je nagenoeg van deur tot deur naar de Margriet Winter Fair vervoeren.

Lees de voorwaarden goed na, je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het speciale Margriet Winter Fair tarief van 6 euro op P1 tot en met. Trein en parkeren Margriet Winter Fair: bereikbaarheid Kom je met het openbaar vervoer dan kun je de reis uitstippelen met of met. Vanwege de link met de feestdagen is een bezoek aan het. Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden. Inschrijven workshops Voor de meeste workshops moet je je inschrijven, dit kan op de dag zelf bij de inschrijfbalie (kost niets). Reizen met openbaar vervoer, ook reizigers met het openbaar vervoer kunnen het. Het, margriet, winter Festival staat daarom in het teken van onder andere make-up, verzorging, mode en lifestyle, cosmetica, culinair, toerisme, enzovoorts. Kaarten kopen aan de kassa is ook mogelijk (kijk op de website of de dag van voorkeur niet is uitverkocht).

Kortingsbon winterfair hardenberg
Abonnement margriet korting
Korting winterfair garderen

Inhoud artikel, wanneer wordt de, margriet, winter Fair gehouden? Bereikbaarheid per auto en parkeren, den Bosch is vanuit meerdere richtingen prima te bereiken. Prijs, kaarten in de voorverkoop (tot en met 12 november) 15,95 euro, na de voorverkoop (vanaf 13 november) 19,95 euro, kinderen tot en met drie jaar gratis, kinderen van 4 tot en met 11 jaar 8,50 euro. Het is circa vijf minuten lopen van het station naar de Jaarbeurs. Margriet, winter Festival tevens een onvervalst dagje kerstshoppen.


Sitemap