Elysium korting avond


elysium korting avond

kan je gebruik maken van de faciliteiten, bij Elysium worden ook vele behandelingen aangeboden. Geniet van de sterrenhemel in het Duizend-en-een-nacht binnenzwembad of dompel onder in én van de andere baden. Ook heel ontspannend zijn de vier tuinen van het saunapark. Wil je meerdere dagen genieten van de faciliteiten, kies dan voor een overnachting in een hotel in de buurt. In Brasserie puur geniet je van lekker van de kaart in een sfeervol ingerichte ruimen.

Elysium, korting en Aanbiedingen 2019 Tot 50, korting!
Elysium korting : 50 korting in januari 2019
Elysium, korting 2018

De online drogist kortingscode januari 2019, No claim korting asr, Ov chipkaart korting reizen, Bataviastad kortingspas,

Brasserie puur, brasserie puur is een sfeervol a la carte restaurant in het saunacomplex. Wedden dat je met een glimlach de sauna verlaat? Is het aangenaam weer, dan kan je ook in én van de tuinen relaxen. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium. Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Ontspan tijdens een bad ritueel in een Turkse Hamam of kom tot rust bij de tropische watervallen. Zo zijn er nog veel meer opties, ook voor heren! De abonnement la maison victor france badenkaarten zijn niet persoonsgebonden en is geldig tot 1 jaar na aanschaf. De diversiteit van de faciliteiten en sferen bij Elysium is gigantisch. Door de duinen, het strand en de palmbomen waan je je echt even op vakantie. Deze grote sauna in Bleiswijk heeft alles in huis voor de ultieme relaxdag. Het is sfeervol ingericht met lichte tinten, zilveren details en gekleurde verlichting.

Outletsportschoenen.nl kortingscode, La redoute kortingscode 2019,


Sitemap