Studenten ov met korting reizen


studenten ov met korting reizen

op veel treinreizen door Europa. Deze leeftijdsgrens is sinds fgeschaft. Ook in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt. Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen. Staatssecretaris van Onderwijs Marja van Bijsterveldt maakte op 10 september 2010 bekend dat zij afspraken met de vervoerbedrijven had gemaakt over een restitutieregeling voor studenten met een defecte chipkaart. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00.00 uur en.30 uur.

Minimale saldo om te kunnen inchecken is 4 euro minder dan het instaptarief, omdat het saldo maximaal 4 euro negatief kan staan. 14 Ook is dit abonnement geldig bij een aantal grensoverschrijdende buslijnen. Roel in 't Veld, Carry Hunter en Hans Portheine aangenomen om het uiterst gecompliceerde project van de ontwikkeling en introductie van de OV-studentenkaart te leiden, hetgeen hij succesvol deed. Voor de nieuwe generatie studenten gold dat de kaart pas werd omgezet in een gift als de student binnen 10 jaar een diploma haalde. Trans Link Systems is de producent van OV-chipkaarten die tevens producten klaar zet op de ophaalautomaten. 13 Buitenland bewerken Dit abonnement is alleen geldig in Nederland, maar het is wel mogelijk om bij verblijf in het buitenland (bijvoorbeeld stage) het abonnement te laten blokkeren en in plaats daarvan een maandelijkse reiskostenvergoeding te krijgen. In het buitenland kan dit namelijk niet. De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode.

Park hilaria kortingsbonnen 2019
Eten met korting

Bij de invoering van de kaart in 1991 was de kaart de hele week geldig en beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar die onderwijs volgde (zowel studenten als scholieren). Check dan niét in en uit. Datzelfde jaar werd echter, onder druk van onder meer de Landelijke Studentenvakbond, de mogelijkheden van zowel de weekkaart als de weekendkaart uitgebreid voor de reistijd op vrijdag. Het is naar keuze een week- of weekendabonnement en dient sinds 2010 op een persoonlijke OV-chipkaart te worden geladen. In 1999 werd door de toenmalige minister Loek Hermans voorgesteld dat de studentenkaart maar helemál afgeschaft zou moeten worden. De OV-studentenkaart en de Studenten OV-chipkaart vormden samen het Studentenreisbewijs. Arriva beschouwt de stations van Weener en Leer in dit geval als Nederlandse tariefpunten. 8 Sinds juli 2011 wordt er geen aparte Studenten OV-chipkaart meer uitgegeven. Zetten ze voldoende saldo op hun OV-chipkaart (voor samenreiskorting is minimaal 10 euro nodig). Check je in bij een poortje, dan gaat het poortje pas open als het inchecken is gelukt. Ook met de Breng / Connexxion / Hermes lijnen 6 (Terneuzen-Zelzate 472 (LommelEersel 476 (AchelValkenswaard 566 (Zevenaar-Elten-Spijk) en 612 (Oostburg-Maldegem) is reizen naar het buitenland mogelijk. Studenten met een weekkaart mochten op vrijdag voortaan reizen tot zaterdagochtend 4:00 uur in plaats van tot 19:00 uur vrijdagavond.

Kortingscode vitstorest, Fastfotoalbum kortingscode, Kortingscode hema november 2019, Disney korting anwb,


Sitemap