Prijs boot ameland


prijs boot ameland

: online op deze website of anders aan het loket op de veerhaven in Den Helder. De veerdiensten tussen Holwerd en Ameland worden verzorgd door Wagenborg Passagiersdiensten. Voor de boot naar Ameland prijzen zijn zeer divers.

Informatie over de boot naar, ameland : vertrektijden, prijzen Overtocht, ameland : praktische informatie Wat kost een bootreis naar, ameland? Boottijden en tarieven naar en van Naar, ameland met Wagenborgpassagiersdiensten

Online een e-ticket kopen, gemakkelijk en sneller: koop online uw ticket. Voor alleen een fiets wordt 9 (7,50) gerekend; voor bromfiets/tandem 17,95 (14,95). Tarieven voertuigen, personenauto, camper, motor, vrachtvervoer. Er zijn twee boten die de dienst onderhouden. Uw ticket is een retourticket, voor de reis van expedia kortingscode waar invoeren Texel naar Den Helder heeft u geen ticket meer nodig. Een ticket voor de boot van Den Helder en Texel is altijd een retourticket. De kaarten worden per retour verkocht.

Tarieven voor vervoermiddelen, als u de auto/caravan meeneemt op de boot naar Ameland de prijzen liggen een stuk hoger. Wagenborg Passagiersdiensten hanteert 2 seizoenen met verschillende prijzen: hoogseizoen van 1/4 tot en met 30/9 en laagseizoen van 1/10 tot 31/3. In dat laatste geval adviseren wij u om ruimschoots voor de afvaarttijd op de veerhaven te arriveren. Ticket kopen, bij het loket een ticket kopen. Het is voor passagiers op de boot naar Ameland te prijzen dat er reductietarieven zijn voor gepensioneerden, en gezelschappen van meer dan 15 personen (mits vooraf aangemeld).


Sitemap