Kortingsbon knotsgekke kaartendagen den bosch


kortingsbon knotsgekke kaartendagen den bosch

maar liefst 100 deelnemers op deze beurs korting dierenpark ziezoo om jouw wegwijs te maken op het gebied van knutselen. Mannen gratis (mits in gezelschap van een vrouw).

Kortingsbon knotsgekke kaartendagen den bosch
kortingsbon knotsgekke kaartendagen den bosch

Rosada outlet kortingsbon
Pickupnaald kortingsbon
Saskia buma kortingsbon
Intratuin rhoon kortingsbonnen

Bij de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen kunnen kaartenmakers en s crappers hun hart ophalen. Is dit iets waar jij ontzettend enthousiast van wordt? Neem jouw favoriete creatieve vriend of vriendin mee naar de beurs en deel ontdek nieuwe inspiratie. Creatief, de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is met ruim 100 stands en 35 workshops de grootste creatieve kaarten- en scrapbeurs van Nederland. De beurs staat voor: assie mode kortingscode creatief, gezellig inspirerend. Tevens kun je een busticket kopen bij de bus. Net als vorig jaar is er ook weer een plein midden op de beurs waar. Het is niet mogelijk om met een buitenlandse bank online kaarten te kopen, maar op vertoon van jouw identiteitskaart of paspoort ontvang je dezelfde korting als. Kortingscode, korting yume boreel, boiliemeister korting, korting restaurants disneyland parijs. Den Bosch nodigt ook wel uit om een nachtje te blijven logeren.

Na een dag op deze beurs kunnen jullie gezamenlijk weer aan de slag met knutselen, op welke manier dan ook. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen korting!


Sitemap