Kortingsbonnen spelerij dieren


kortingsbonnen spelerij dieren

werkplaats. Spelen en ontdekken voor iedereen! Bekijk de veelgestelde vragen, de Spelerij, neem contact op met De Spelerij voor een vraag over een onderwerp als: Beschikbaarheid. Scholen en groepen, de Spelerij opent regelmatig haar deuren voor scholen en groepen. Hij vindt dat iedereen mag spelen, ongeacht je leeftijd en achtergrond. Wanneer ze vier vriendjes of vriendinnetjes meenemen, krijgt de jarige een klein cadeautje.

kortingsbonnen spelerij dierenkortingsbonnen spelerij dieren

Klik om de korting voor De, spelerij en voor andere uitjes in, dieren te bekijken. Veldweg 5, 6952. Spelerij is een bijzondere speelplek. Geen punt:. Spelerij bak je je eigen broodjes!

Kortingskaarten dierentuin rhenen
Dierentuin nordhorn korting

Schilderijen, een luchtballon van metaal of andere kunstwerk van piepschuim. Een kunstwerk gemaakt door Jos Spanbroek. Kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website, problemen met downloaden/printen. Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. Middenin de Spelerij staat de Uitvinderij, een plek voor de leistert kortingscode kinderen om te ontdekken. Wel betaald, maar nog geen tickets ontvangen? Alleen op reservering mogelijk. Sinds 1984, al sinds 1984 is de Spelerij een verrassing voor menig kind en ouder. De Spelerij zorgt ervoor dat kinderen niet alleen spelen, maar ook ontdekken en hun fantasie de vrije loop laten. Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. Wat ga jij maken?


Sitemap