Ns korting vanaf 9 uur


ns korting vanaf 9 uur

staan. Wel mn kaartje meegenomen en moest toen maar een enkeltje met korting terug kopen om zo het bedrag te compenseren. Al zijn de regels tijdens de spits wel anders. De voorwaarden vermelden dit echter niet, maar dit wordt nog wel aangepast.". Ja ik werd aangehouden en werd gevraagd naar mijn kaartje, dit deed ik dus netjes. Dan reist u per trein naar Centraal station Amsterdam en kunt u eventueel overstappen op tramvervoer. NS dagretour entreebewijs voor 45 (2e klas 54 (1e klas) en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar slechts 33! Heeft u al een Voordeelurenabonnement, dan reist u met 40 korting : Van maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur, dus ook tijdens de middagspits. Hier wist ik ook helemaal niks vanaf en heb ook tegen de conducteur gezegd dat dit nergens op mijn OV staat aangegeven. U heeft een geldige incheck met korting en u hoeft niet tot negen uur te wachten.

3 jaar geleden Abonnementen; 13 reacties;. NS communiceert overal dat je pas vanaf.00 mag reizen. Ik vraag mij. Als ik met een voordeelurenabonnement ruim voor 9 uur incheck, en pas na 9 uur op mijn bestemming ben.

ns korting vanaf 9 uur

Tja dat is gewoon dom van degene die je die vrijstelling heeft gegeven. Lees meer: Trein naar Body Worlds. Edit: een normale kortingskaart is ook niet geldig voor 9 uur (doordeweeks dan) dus waarom een OV wel? Nee dit is een nummer op het station die je moet bellen, maar ik kan natuurlijk deze ook bellen of ze mijn melding nog hebben. T/m 02 januari koopt u een. T/m bestelt u bij de Spoordeelwinkel voor 26 (2e klas) en 33 (1e klas) een. Lifaya Berichten: 34193 Geregistreerd: Woonplaats: Den Haag Re: Wie boete voor reizen trein voor 9 uur met 40 korting ov trein korting? Sinds de invoering van de samenreiskorting is het mogelijk om met de houder van een OV-studentenkaart mee te reizen.ns korting vanaf 9 uur

Word de korting vanaf 9 uur dan automatisch berekend of moet ik tussendoor de trein uit om opnieuw uit en in te checken?
De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag.


Sitemap