Zwemmen met korting limburgse peel


zwemmen met korting limburgse peel

speer van de supersnelle cobra waterglijbaan en fiets, schommel en klim erop los. Elke dag vers gebakken croissantjes, op de camping zijn vele faciliteiten te vinden. Snorkel dan tussen bontgekleurde exotische vissen in het leerrijke Leven in Zee-bad. Bowling, fietshuur elektrische fietsen, fietsverhuur, jeu de boules, minigolf. Kunt u gebruik maken van een studiedagactie van 10,00.p. Maar ook het bruisende Maastricht, het witte stadje Thorn en amusementenpark Toverland liggen tevens binnen handbereik. Avonturenpark Valdeludo in Echt kunnen de kinderen lekker buiten ravotten, trampoline springen, hutten bouwen, karten of lasergamen en nog veel meer. Langs de kampeervelden staan hoge bomen en struiken, wat zorgt voor privacy en een groene omgeving. Omgeving Buitenhof De Leistert Buitenhof De Leistert ligt midden in een prachtig landschap met bossen en uitgestrekte velden. Van 3 tot 11 jaar, van 12 tot 17 jaar, indoor.

Homepage - Kampeerbos De Simonshoek
Boek jouw verblijf in de zomervakantie bij Center Parcs

Wellness arrangement met korting
Hoeveel korting op nieuwe auto zonder inruil
Kan ik met een anonieme ov chipkaart met korting reizen
Ps plus korting games

Sluit de dag af met een ijsbeelden festival zwolle kortingscode potje midgetgolf of in het sportcafé. Klimwandjes, tokkelbaan, wankelbrug, piratenschip en complete forten zorgen ervoor dat kinderen tussen 2 en 12 jaar zich perfect amuseren. In het hoogseizoen geniet je van een uitgebreid recreatieprogramma. En dan is er ook nog een grote speeltuin en een indoor speeljungle. Wellness, entertainment, aqua Mundo, op de wildwaterbaan wacht de kolkende stroming op snelheidsliefhebbers. Bekijk de video, alle prijzen. Ook kunnen er op de camping fietsen gehuurd worden. Kinderspeelhoek (zonder begeleiding recreatieprogramma (tijdens vakanties speelparadijs binnen. Wij hebben de entreeprijzen op 11 februari verlaagd naar 13,50 voor volwassenen (vanaf 13 jaar) en 8,50 voor kinderen (3 t/m 12 jaar). De bungalows hebben de stijl van een vakantieboerderij.

Kampeerbos De Simonshoek ligt in een bosrijke omgeving vlakbij Nationaal Park de Groote Peel in het Limburgse Peeldorp Meijel.
Zwemmen en spetteren, dat maakt het zomergeluk van je gezin compleet.
En bij Center Parcs krijg je nog veel meer!

Cjp pas korting we fashion
Reprint.nl kortingscode
Uit met korting beekse bergen groupon


Sitemap