Winterfair margriet 2019 korting


winterfair margriet 2019 korting

waarschijnlijk gratis verzending met een minimumaankoop van 50,00. Hoe lees ik die code van Margriet? Zien we je daar? 2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! Soms is een minimum aankoopbedrag vereist.

Margriet, winter, fair, korting 2019winterfair margriet 2019 korting

Korting nijmegen
Zalando kortingscode 15 euro korting

Misschien maak je ook nog eens kans op een (winterse) prijs! Dat maakt een dagje uit nog net even wat leuker, toch? De Winterfair richt zich namelijk ook op woondecoratie. Ook interessant om te lezen, twee keer per week de leukste nieuwtjes, mooiste verhalen en handigste tips tricks in je mailbox geselecteerd door de redactie van Margriet. De winterjas mag in ieder geval thuis blijven, want op de beurs is spotify premium discount uk het gelukkig lekker warm. Via bestel je je ticket met korting. Draaimolen, op de Winterfair in Rotterdam is een draaimolen aanwezig. Als Margriet-abonnee krijg je nu zeven euro korting op je ticket voor Margriet Winter Fair. Zo is er een draaimolen, een workshop plein met vele doe-activiteiten en stands waar speelgoed te koop. Bekijk kortingscode 2K1Z7Q5, klantbeoordelingen Abonnement margriet : korting acties. Schrijf je hier gratis in voor onze nieuwsbrief. Workshopplein, er is veel meer te doen dan alleen het bewonderen van verscheidene artikelen.

Leuk voor de creatievelingen in de familie! Ga op zoek naar een kleed dat perfect past bij de open haard en de kerstboom. Zowel sinterklaas als kerst komen voorbij, voor de echte liefhebbers van deze december tradities. Het is net een kerstmarkt eigenlijk. Na een workshop mag de creatie uiteraard ook mee naar huis. Er zijn ook een tal aan workshops te volgen op het workshopplein. Een aantal modellen betreden de catwalk van de Winterfair te Rotterdam met leuke, winterse outfits voor de feestdagen en vakanties in de Alpen!


Sitemap