Ns daluren abonnement actie


ns daluren abonnement actie

het tarief van de volledige NS-reis, mits er niet langer dan 35 minuten tussen uit- en weer inchecken zit. . Dat erkent ook Koster. Bij aanschaf van dit abonnement kunt u er voor kiezen om 3 kinderen t/m 12 jaar toe te voegen aan dit abonnement. Normaal kost het abonnement. Inhoud, in 1979 voerde de NS de NS-Kortingkaart. Of deze actie een succes wordt, is nog afwachten. Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen. Weekend Vrij, onbeperkt reizen in het weekend en 40 korting in de daluren (met actiecode 1e jaar 52 korting).

Het is dus wel mogelijk om met korting te reizen zonder in- en uitchecken. Altijd Voordeel, altijd 20 korting op je reis en 40 korting in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e jaar 52 korting).

Dal Voordeel Abonnementen Aanbod voor afgestudeerden Abonnementen AH verkoopt Dal Voordeel abonnement voor 29 - Treinreiziger

Ov chipkaart abonnement korting
Korting op dalurenkaart
Dierentuin amersfoort korting abonnement

Via de geldigheidschecker op kan de geldigheid van het abonnement worden nagekeken. Voorlopig is Albert Heijn de enige winkel die een NS abonnement met korting verkoopt. Je hoeft maar een paar reizen te maken om het terug te verdienen. Je kunt via deze pagina de actie kopen. Bestaande voordeelurenabonnementen kunnen nog steeds verlengd worden en kunnen ook overgezet worden op een nieuwe OV-chipkaart wanneer de geldigheid daarvan afloopt of bij verlies, diefstal of een defect. Voorlopig eenmalig, een Dal Voordeel abonnement geeft recht op én jaar lang 40 korting tijdens de daluren. In dit geval wordt deze gratis verstrekt. De eenmalige korting van 52 op het eerste jaar geldt niet voor NS-maandabonnementen.

NS Dal Voordeel actiens daluren abonnement actie


Sitemap