Naar de efteling met korting


naar de efteling met korting

geldig! Let daarbij wel even goed op dat de prijzen in juli en augustus hoger zijn en dat je daarvoor speciale kaartjes dient te bestellen. Korting via Tiqets, tiqets is het platform waar je kaartjes kunt kopen voor musea, shows en attracties over de hele wereld. Tiemen en ik hebben een keer gehad dat wij op een van deze dagen kwamen terwijl we een normaal kaartje gekocht hadden. 08:00 uur, reacties, foto: Lisa van der Drift, dankzij een slim trucje kan iedereen Efteling-tickets bestellen voor een spotprijs. Dankzij onderstaande top 10 scoor je altijd een mooie deal. Aanmelden kan via deze link, aD abonneedagen Winter Efteling 24 november 2018 1 december 2018 2 december 2018 9 december 2018, op de bovenstaande dagen kun je als abonnee van het AD voor slechts 20,- per ticket inclusief parkeren naar de Winter Efteling. Dan kun je via de site van. Bovenstaande lijst is een momentopname.

De prijs per ticket. Via Flair heb ik deze kortingsbon gevonden. Wanneer: in het voorjaar, gedurende 2 weken sparen bij de Appie. In plaats van 40,00 voor die periode betaal je dan 38,00 per kaartje. Unox Winter Efteling Unox heeft een speciale acties waarbij je als je de code uit de verpakking invoert, kans maakt op tickets voor de Winter Efteling op Ze hebben een hoop prijzen beschikbaar dus als je producten van Unox eet altijd het proberen waard!

Kortingsbonnen bol.co
Kortingscode apollo hotel
Korting op museumkaart

Deals met een hotelovernachting zijn er ook en als je die deals doorrekent, zijn die helemaal zo gek nog niet. . Voor de Efteling biedt. In plaats van 38,00 betaal je dan 36,00. De toegangsbewijzen worden op donderdag 29 september per mail verstuurd. Dit jaar kreeg ik zelf deze aanbieding toegestuurd: 25 korting voor minimaal 2 en maximaal 6 tickets. Later was er nog een deal met 8 euro korting, maar ook die is op 9 december verlopen. . Als je hem opent in een nieuw tabblad krijg je een grotere versie te zien die je kunt afdrukken. Waar: AirMiles #9 Klantendagen Wanneer: er zijn diverse dagen in het jaar aangewezen als "klantendag" Efteling geeft nooit zelf aan welke dag en welke klant, maar in het verleden hhebben bedrijven als anwb en Rabobank een klantendag gehad. Let wel: een gemiddelde spaarder, spaart ongeveer een jaar voor én ticket. De tickets zijn goed in de maand dat je jarig bent en de eerste 15 dagen van de maand erna. Servicekosten bij deze optie zijn eenmalig 100 Air Miles of 1,00. Hoewel de actie officieel niet bedoeld is voor Nederlanders, zijn de kaarten wel gewoon voor iedereen geldig.


Sitemap