Korting winterfair garderen


korting winterfair garderen

of toch een kortingscode artis september kom erwtensoep? In Brasserie-lunchroom Rozentuin, waarbij je wordt bediend door onder andere mensen met een verstandelijke beperking, staan lekkere winterse gerechten voor je klaar. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras ben je natuurlijk van harte welkom voor een winterse versnapering!korting winterfair garderen

Voor vragen kunt u bellen naar onze abonneeservice via telefoonnummer of mailen naar. Terug in de tijd. Op 29, 30 november 1 én op 5,6,7 en 8 december 2018 is de Beeldentuin.

Kortingscode, Travelbags korting icskorting winterfair garderen

Kortingscode frank trampoline expert, Korting wintercircus sijm,

De Beeldentuin in, garderen, waar elk jaar ook t Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, wordt vanaf eind november omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850. Op 29, 30 november, 1 en 5 t/m 8 december kunnen bezoekers dan ook genieten van de leukste kramen, producten en allerlei personages uit de boeken van Charles Dickens. Op dit moment zijn er geen kaarten voor. Neem een Glühwein, een erwtensoep of een kopje chocolademelk met een oliebol met poedersuiker en het ultieme wintergevoel is compleet. Tussendoor is Brasserie-lunchroom Rozentuin de plek om van een winterse lekkernij te genieten. Wandel door het Engeland van Charles Dickens, maar dan in, garderen! In Brasserie-lunchroom Rozentuin staan lekkere winterse gerechten voor je klaar. Ook op het overdekte en sfeervolle winterterras kun je genieten van een winterse versnapering.

Dagje uit tickets, aanbiedingen, acties en korting
Nike kortingscode en korting tot
Matrassen in de aanbieding

Nelly kortingscode nieuwsbrief
Maxi cosi airprotect korting
Korting voucher pabo


Sitemap