Rondvaart amsterdam 50 korting


rondvaart amsterdam 50 korting

opstap punten voor de waterroute. Amsterdam Light Festival, amsterdam Light Festival verlicht haar bezoekers met een groot aantal kleurrijke kunstwerken in de koude en donkerste periode van het jaar. Amsterdam Light Festival Wandelroute: Land expositie. De expositie is gratis toegankelijk en de kunstwerken zijn dagelijks van 17:00 tot 22:00 uur verlicht (alleen op Oudejaarsavond tot 20:00 uur). Tickets Canaltour Amsterdam Light Festival, ticket watertour Light Festival Amsterdam van 29 november 2018 tot en met, Spectaculaire lichtsculpturen, de Amsterdam Light Festival rondvaart (Water Colors Cruise) met audio commentaar over de kunstwerken.

Kinderwagens dienen ingeklapt op de steiger te blijven. Accept cookies to view the content. De tentoonstelling op het Marineterrein kan ook bezocht worden met een gids. Houdt u er rekening mee dat aan boord alleen met PIN betaald kan worden!

Feb 10, 2018 by Denise on Amsterdam Light Festival Amsterdam Light Festival is vanaf het water erg leuk, zeker een aanrader! This content is blocked. In de interessante kleine straatjes tussen de grachten vind u de kleine gespecialiseerde zaken die korting spido bijvoorbeeld whisky, koffie, bier en chocola verkopen. Boek je je verblijf via onderstaande link op airbnb dan ontvang je korting op je verblijf. De kunstwerken van Amsterdam Light Festival zijn zowel op het water als op het land te bewonderen. U krijgt het ticket dan opnieuw toegezonden. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de unesco werelderfgoedlijst. Na deze 90 minuten durende rondvaart zult u alle hoogtepunten van het mooie Amsterdam gezien hebben. Water Colors blijft de dynamische waterroute op de Amsterdamse grachten tijdens het lichtfestival Amsterdam. Dat is zeer onwaarschijnlijk. Eigen eten meenemen aan boord (zoals bv Macdonalds) is helaas ook niet toegestaan.

Replacedirect kortingscode december 2019
Asos kortingscode september 2019
Zwaluwhoeve korting veronica
Hellendoorn kaartjes korting


Sitemap