Margriet winterfair met korting


margriet winterfair met korting

vanuit Utrecht zon 45 minuten over om Den Bosch te bereiken. Met de auto naar Den Bosch. De feestdagen beginnen al in november. NS Dagkaarten staan niet op deze pagina. Je ervaart er het echte Margriet-gevoel, maakt kennis met onze columnisten en redactieleden en geniet van optredens van topartiesten en bekende cabaretiers. Kom naar onze stand voor diverse aanbiedingen of maak kennis met de frisse spiergel.

Je kunt er kerstcadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Heb je ook alweer zin in die unieke, warme en gezellige sfeer van de feestdagen?

Programma, het programma bestaat uit ruim 80 optredens, maar liefst.000 workshopplekken en elke dag kan je inspiratie opdoen bij de modeshows. Bijna altijd kun kortingsbon patchshopgirl je wel ergens voor 18 a 19 euro een retourtje. 23 t/m 29 November Brabanthallen s-Hertogenbosch. Op de website vind je het laatste nieuws over het programma. Hier leggen we het verschil uit tussen een dagkaart en dagretour.


Sitemap