Hoeveel korting op auto


hoeveel korting op auto

kilometer elektrisch autorijden hangt in essentie af van twee factoren: hoeveel je elektro-auto verbruikt en hoeveel je betaalt voor je elektriciteit. Zo kan het zijn dat u het ene half jaar goedkoop stroom en gas heeft en het andere halfjaar weer wat meer kwijt bent voor uw energie. Dit type laden heet mode 2 laden.

Bovendien kunt u op verschillende manieren korting krijgen op uw premie. In dit artikel kom je te weten hoeveel het kost om je elektrische auto thuis op te laden. We berekenen ook de kilometer- en kWh-prijs. Autobelastingen Belasting op de aanschaf, het bezit, priv kilometers en brandstof.

Geen vergoeding voor diefstal, brand en ruitschade. Onder deel 2 bekijken we of je eventueel een laadstation moet installeren, of je gewoon uit de mantel kortingscode 2019 voeten kan met je huishoudelijk stopcontact. De tarieven verschillen ook per leverancier (Electrabel, Essent, Luminus, maar we gaan in dit artikel uit van de goedkoopste (die kan je vinden via de V-Test op de website van de vreg). De ontwikkeling van energietarieven, verschillende factoren kunnen een invloed hebben op de prijs van energie. Geen vergoeding voor schade na aanrijding met loslopende dieren. Hoe we tot deze cijfers komen, en welke laadmethodes voorhanden zijn, leggen we uit in dit artikel.


Sitemap