Korting theater


korting theater

verschillende theaters in Nederland. U kunt uw ticket ook tonen op uw mobiele telefoon. Ruilen van kaarten U mag filmkaarten ruilen of inleveren tot een dag voor aanvang van de film. Met de, chassé Cinemapas krijgt u voor slechts 7,50 per jaar 1,50 euro korting op iedere film, ook op vrijdag- en zaterdagavond. Meer informatie toegangsprijzen Chassé Cinema. Dan krijgt u op vertoon van uw NBF pas 1,50 korting op de film. Beleef de spannende thrillermusical Schuld in het theater!

20 korting diverse theaters (0 beoordelingen laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin! De voucher is niet in te wisselen voor specials en uitverkochte filmvoorstellingen. Tot 15,- voordeel (0 beoordelingen de excentrieke gepassioneerde familie Addams heeft hun macabere villa tijdelijk verruild voor het theater. Wij hebben de leukste theater kortingen, acties en aanbiedingen voor jullie gevonden! NBF korting Bent u lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers? We hebben de tarieven, kortingen en verkoopinformatie overzichtelijk voor u samengevat. Voor lange films en 3D geldt een toeslag.

Seats and sofas kortingscode
Kortingscode expedia vlucht en hotel

Advertentie 20 korting (0 beoordelingen vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie! Ng meer voordel met Chassé Cinema Onbeperkt. Wanneer u online uw kaartje koopt (thuis of via de computers in het bespreekbureau) krijgt u 0,50 korting per kaartje dat u direct uit kunt printen. U kunt uw kaarten ruilen voor een andere film of andere dag f kiezen voor een tegoedbon die een jaar geldig. Extra voordeel met de Chassé Cinemapas. De theater korting op deze websites zitten meestal tussen de 50-70. Regulier tarief met Chassé, cinemapas scholieren en studenten première op donderdag matinee en vroege avond vertoning vrijdag zaterdagavond 9,25 7,70 9,25 reguliere filmvertoningen 8,75 7,20 7,70 matinee ma di niet op feestdagen en tijdens de vakantieperiodes 7,70 6,15 6,70 kindermatinee prijs voor kinderen, volwassenen betalen reguliere. 20 korting (0 beoordelingen). Uitjekrant, Actievandedag en, vakantieveiling zijn er dagelijks hele leuke kortingen, aanbiedingen of acties waarmee je zeer voordelig een leuk avondje uit kan.


Sitemap